Statistics !

Thursday, March 7, 2013

Company visit :)

Assalamualaikum :)
Disebabkan assignment ETR, nanie n the geng kena g company visit.
Ktorg pilih bisnes spa and saloon.
So pk punya pk, g la company visit kat wangsamaju.
Ktorg ade 2 pilihan, 
1st pegi Chinta Saloon, fasha sanda punya saloon :)
2nd pegi Amarylis Saloon and spa :)

Dua dua saloon ktorg pegi untuk buat appointment dulu.
Then, yg tetap dihati, Amarylis Saloon yg call ktorg dulu, Chinta saloon tu tak call pown, sombong ! Bajet2 retissss gituu haa ! haha *sorry*
Happy la sbb dpt saloon and spa punya sbb memg sebiji dgn business yg ktorg plan :)
Pekerja dye pown sgt2 la ramah mesra gitu ! Ney yg customer suka kan ? huhu
Amarylis saloon ney pown okayy jgk tau ! Dah pernah masuk Saffiya TV9, newspaper pown pernah.
Kira da famous jgk la. Suka sangat ! Bila dtg sana, rasa cam nak je merasa spa dye tu :)
Owner dye pown perempuan bertudung lagi and bisnes dye ney based on Islamic perspective tau :)
Tu yg tabik springggg tu ! :D

Dah malas nak cerita, tgk jela gambar waktu interview Amaryllis ney ye ? :)

On the way nak buat appointment :)
 



 
*agak kegilaan mengambil gambar ;)

Di Amaryllis Saloon and Day Spa :)
*interview*

 *bergambar dengan owner*



 

till then. Kbye ! :)