Statistics !

Saturday, March 17, 2012

two movie in a week ??


haha, walaupun nga dalam final exam, nanie sempat lg g tgk wyg, haha, yela, dah dye start cuti sem, memg nk ajak kuar jela kan, huhu, yg tak blh bla nye, esok ade paper, mlm tu nanie g tgk wyg, haha, memg keje GILAA ! +__+
tp tak rase menyesal pown sbb memg da lame tak tgk wyg ngn dye, tu yg qada' terus, haha :D
and tak menyesal sbb john carter memg BESTT ! + hensem nye VIRGINIA tu ! hoho. oupss ! hehe, ghost rider pown best jgk tp cm terlampau byk sgt karut marut dlm citer tu, naseb bek kuat lg iman, haha :D klah, daa :)

Tuesday, March 13, 2012

EXAM ?

assalamualaikum :)
EXAM ??
huhh, nampaknye camtu la, untuk semua student UITM, sume nga exam skrg,
naseb baek semester ney nanie ade 4 paper je utk final tp stress jgk la ngn paper paper tuu,
huhu, start paper pagi td, paper Accounting Information System,
then sampai la 29 hb nt, tp ade gap la, smpi ade gap 9 hari,
wuuu, sonok giler kan, hehe, k lah, nak study, kbye ! :)

Monday, March 5, 2012

Cabaran Pendakian Belia Sihat - Bukit Broga

3 Mac 2012 - Bukit Broga
latihan pendakian sebelum mendaki gunung




























Role Play - BEL 312

assalamualaikum :)
setelah bertungkus lumus dkt kem kembara tu,
ary berikut nya kami ade role play for subject english,
sangat sangat kesuntukan masa utk praktis, ade 2 ary je yg ktorg blh praktis,
tapi walau kesuntukan masa kami tetap dpt buat lakonan tu dgn jaya nya,
alhamdulillah sgt2 sebab dapat buat yg terbaik and group nanie masing2 beri komitmen, thanx sgt korg :)
okayy, enjoy the picture :D









Kem Kembara Intelek @ Kem Rimba Ria


assalamualaikum :)
setelah lama menyepi, kini nanie muncul kembali,
wahh, da mcm pantun da, hehe :D
disebabkan jadual yg sgt pack pada bulan feb yg lepas, tak sempat untuk nanie mengupdatekan blog ini, alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar,
Kem Kembara Intelek,
itu nama yg diberi untuk program course DIA, DAIS n DSK Part 4.
bermacam-macam situasi yg berlaku disana,
ade happy, sedih, enjoy, kelakar, and mcm2 lg lah.
Alhamdulilah di akhir program, group nanie MENANG ! HEHE
menang disebabkan mrkh presentation company ktorg tinggi and logo for the company tu pown sangat bersesuaian dgn company ktorg yg buat produk kek, Cherry Bakery Ent.
and logo tu merupakan hasil lukisan tgn nanie, huhu, bangga je bila kena puji, hehe :D
Enjoy the pictures :)