Statistics !

Friday, May 10, 2013

SimplySiti - Clear Solution


Assalamualaikum. Hye hye ! :)
Okay kali ney nanie nk share product skincare yg sememangnya ramai wanita wanita kat luar sana tu tau tentang product SimlySiti ney. First of all nak ckp yang nanie memang susah sangat nk cari product yg betul betul sesuai ngn kulit muka nanie. FINALLY i found it, that is SimplySiti ! It was amazing and awesome bila 1st try dgn CBright. Tu pown kawan nanie yg bagi suruh nanie try. Dah try, rasa cam okay jugak laa tapi still jerawat cepat sangat muncul. Ney sume gara gara final exam yg lepas, thats why lah banyak jerawat tuh. Then next month nak try jenis laen, mungkin ade yg sesuai kan, so pergi watson terus pergi dkt bhgian SimplySiti, then i found the clear solution for oil and acne control. Tros grab benda tu, nanie beli cleanser and also toner dye. Harga tak mahal sgt, kira okay laa.

This is Clear solution cleanser 
Yang menariknya, it is charcoal cleanser. Warna blackie blackie gitu.  Its contains charcoal extract and papaya enzyme yang boleh hilangkan semua cell cell mati kat kulit muka korg without harming sensitive or irritated tissues and bagi kulit muka korg feeling soft and smooth gitu. So memg sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak. You all patut try this product sbb memg sgt sgt berkesan. Nanie beli dalam RM 16.90 rasanya. Tapi lagi berkesan kalau korg beli,
Clear Solution Ice Toner.
Sangat sejuk dan menyegarkan. Nanie suka pakai before tidur sbb sangat sejuk and rasa nyaman sangat. Bau dye taklah wangi sgt tapi bau natural gitu. It's replenish moisture, reduce oil and refresh.
So memang terasa kesegarannya sbb it contain Xylitol yg memg bg effect cool cool gitu. Harga nanie beli sama mcm cleanser tapi time nanie beli tu maybe tgh sale so hurry up ! :)
And korg boleh try other types for example,

Natural Clay Mask

Clear Solution Scar Eraser

Clear Solution Acne Gel

Clear Solution BB Cream
Nak beli ney sbb macam best sangat. Huhu.
Tu je yg nanie nak share, selamat mencuba !
Till then, kbye !
Assalamualaikum :)






No comments: