Statistics !

Thursday, February 28, 2013

Stress sampai nak tercirit-cirit *lalala*

Salam salam sayang :)
huhu
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
laalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa.................
*jogetjoget* hehe :D
okayyy *serious* :/

Actually lagi 1 bulan je nanie nk menghabiskan diploma nanie.
Woww ! Tak sangka dah sampai jauh ney. Walaupown memg tak minat akaun pown dr sejak azali. haha.
Tapi alhamdulillah berjaya juga sampai ke semester akhir ney walaupown ade jgk carry paper. Oupss kantoi plakk. hehe :P
 
Dengan masa yg tinggal tak sampai sebulan sebenarnya, memg banyak sangat-sangat assignment plus presentation yg double triple sampai nak pecah otak berdarah-darah memikirkan solution sambil memahami dan menghafal skrip for presentation. Arggghhhh ! *hantukhantukkepalakatdinding*
Dalam sebulan ney je ade 3 report yang kena hantar and 3 presentation yg kena dipresent and di'judges'.
Haihhhh. Kalau menangis sampai berdarah air mata pown tetap jgk kena buat semua tuu.
Memg nanie mengaku baru minggu yg pertama dah rasa dah stress nya sampaikan takdek mood langsung nk sentuh assignment tu. Macam ibaratkan assignment tu macam sekeping besi panas yg takkan ade sape mampu pegang. Sampai cmtu skaly lahhhh. Erghhh.
 
Nak tambah cerita lagi, dengan pengakhiran batch kami di IPB di hatiku ney, ade lah dinner for all accountancy student UiTM. Besides, ktorg yg semester 6 ney yg kena handle and set up semua benda. Dan yg paling memenatkan lagi, nanie blh plak terpilih untuk jadi biro hiasan. Means nanie and the geng for hiasan kena hias meja, dewan and everything. *sigh*
Lagi tambah la stress aku kan. Ergghhh !
But hopefully i can handle all the thingsssss ! Pray for me ye ? :)
Till then ! Kbye :D     
 

Al-Fatihah.

Assalamualaikum wbt.
semalam baru sje dapat berita yg agak mengejutkan nanie. Seriously terkejut dgn berita ney.
Salah sorg kawan sekolah nanie baru saje meninggal dunia malam td. Disebabkan kemalangan yg agak teruk dekat highway mne, nanie xtau. walaupown tak rapat tp kenal la jgk. Al-Fatihah buat arwah ZAKWAN ZAINAL. Salam takziah buat keluarga beliau. 
Innalillahi wainnailaihi rajiun.
 

Friday, February 15, 2013

Official Music Video | Tasha Manshahar & Syed Shamim - Be Mine #CloraStudio


 sukaaaaaa sangat dengan lagu neyy. so sweet tasha dalam ney. Terus terang sye ckp, nanie lg suka tasha dari ainan tasneem. Well sorry guys. Kbye ;)

Saturday, February 9, 2013

My girls ;) *lovethem*

Hye assalamualaikum semua.
here presenting my girls :)











 
 with madam dd and her cute daughter ;;)
 
sedar tak sedar lg 2 bulan je lg ade kt IPB ney. i'm gonna miss the moment :')
okayy till then. Salam.....

Friday, February 1, 2013

Kebosananggg !


 

Hye assalamualaikum semua !
 Akhirnya dapat jgk post guna laptop. Seronok !! Hehe :D 
Just tiba2 terasa nk share gambar raya tahun lepas. 
Memang marathon abes la ! huhu. Meh meh kita tengok ! ;)















with sayang :*






 
di rumah kesayangan :)





 *salam bakal mak mertua ;)

 *berborak :)
 *tanpa kusedari, semua perbuatanku telah dirakamkan. Terus buat muka camtu. hehe :)
okayy. Mak nye senyum hehe :)

 klah. sampai situ je k. da penat dahh sbb td berjalan sakan dekat low yat. cari cover keyboard punya pasai. huhu. okayy daa. bye :)