Statistics !

Tuesday, December 27, 2011

Kursus Kenali Kerjaya.



21-22/12/2011 ary tu, haha, boleh plak pegy kursus ney, bukan ape, ade senior mintak pnohkan tmpt, so, pegy jela kan, cm biase nk kumpul merit, hehe, :D boleh thn la kursus ney, kursus ney utk sesape yg masih konfius nak jd ape for the future kan, tp nanie still rse cm xsesuai je kerjaya nanie tu, haha, skrg just follow the flow je, and prepared for that. Huhu ;)

Monday, December 26, 2011

Presentation BEL 312


huhh ! first of all nak ckp yg serious nerveous giler nak mati laa kan, tak tau knpe i'm soo nerveous, maybe bcos of presenter pd hari yg terakhir kan, so lecturer expect more than others yg present before. i'm present about Media Prima Berhad, i'm sure uolls know that company, it's the big company in Malaysia tau, sbnrnye byk bnde yg saye blh ckp on that day tp xtau knpe, disebabkan nerveous yg melampau tu kan, time slide terakhir pown saya xterangkan, haish, i'm not giving up, just feel a little bit dissatisfied with my presentation, hopefully after this i can do another assessment with the right way and in a good way and ofcoz in excellent way ! wish me luck ok ! ohh, i forgot one more thing, my presentation is only about 4 minute, can u just imagine what the hell i'm bubbling on that day ?? herkk, :( *so sad..

here are some of my classmate presentation :



*this is me actually :) hehe



Girls Day Out !





This time ade jgk masa utk keluar dgn uolls ! huhu, walaupun kejap je kan but have fun sgt ! and kali nie dpt jgk karoke giler giler punya lah kan ?? hehe :D thanx again ! :)

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out. Yeah, i have friends and i love them so much ! When i need someone, they will be here beside me, thank you so much you all, bcoz being nice to me in this 2011. 

Sunday, December 25, 2011

Festival Kanak-kanak Antarabangsa 2011


hey guys, sangat lama tak update belog ney, sorry, i'm quiet busy this weeks, sgt2 busy, mengalahkan perdana menteri plak kan, haha, so as u can see the above picture, tulah salah satu yg menyumbang ke arah kesibukan saya, pergi ke istana budaya, biasalah, pegi semata-mata nk merit and jam kredit uitm, haha, walaupun niat tu just nak tmbh merit je tp have fun jgk la kt sana, it was the very first time saya pegy istana budaya, haha, harap je dok KL kan, hehe, hmm, kat sana just tgk teater kanak2 men music, they are dancing, and also singing, not only from Malaysia ok, from Korea, Japan, Qatar, Singapore, China, and many more. walaupun ade yg bosan sikit tp yg penting pengalaman tu, kan ?? Daa :) 

Monday, December 5, 2011

luahan hati :3

please, don't let me hurt again, thank you =__=

Tuesday, October 18, 2011

ini adik sayaaa !



NUR HANNAH QISTINA BINTI ABDUL HALIM
Dia da tiga bulan sekarang. Comel tak?? Geram sangat ngn pipi dye tuu.  hehe 
tu je nk bgtau.
daa~~~

Penang Trip 2011


assalamualaikum, yeah ! akhirnye slmt smpi jgk ke penang and slmt smpi ke kl jugaa. banyakkk sangat gmbr yg telah diupload kt FB. pandai pandai la tgk k. hehe. selama 4 hari 3 malam tu, it was an awesome experience! lagi lagi bila pegi dgn membe tersayang and boyfrend tersayang :) that was the first time trip with them n i love it soo muchy ! rase cam nk pegi lg sekali je. 4 hari tu klw blh nk lanjutkan lg smpi seminggu tp nk wat lagu mano, kawe keno be babysitter deh. hoho. *kua da kelate kito :P . kami tinggal di rumah MEAH KBKKS kt sne. terima kasih byk2 la kt MEAH n her FAMILY. dah byk sgt blnje. abg2nye blnje karok n mkn kt SEOUL GARDEN , kakak dye plak blnje mkn kt BM TOMYAM. *serius kenyang giler ! sumpah tak tipu ! ggrrrrr ! haha :DD Selama 4 hari kat sane, byk tempat kami pegy. Bukit Bendera, Padang Kota, g mkn kt Nasi Kandar Line Clear, mkn pasembur yg abes tersembur lah duit kami, mandy at Batu Feringgi. BESTTT ! bukan sng nk trip ngn membe2 cmnie. n dlm perancangan, next sem kita g LANGKAWI plak k guyss ! huhu. Kami bergerak kt sne guna keta sewa avanza. sumbat je 10 org dlm kete tu. haha. tgk lah gmbr mcm mne kami sumbat dlm keta tu. haha :PP dont wanna talk much much lah, just take a look the picture yeah ?! :DD

























Sunday, October 9, 2011

Penang ! Here i come !

 Now tengah siap siap packing utk ke penang. tengah packing2 tetibe rse cm nk update blog ney plak kan. huhu.  excited sangat. hope selamat sampai n selamat balik ke kl semula. anyway, tiket kol 3.30 tp nk kumpulnya kol 2.30. and sekarang ney tak abes packing lg. alaa. tinggal sikit2 je lg nk kemas. hehe ^_^  alhamdulillah jd jgk plan nk ke penang ney. last minit plan tau. hoho. ktorg pegi ney 4 hari je. sampai rbu je sbb umi saya dah start keje semula ary jumaat. so saye la jd babysitter nye. huhu. kt sane nt bru plan nk wat ape n nk g mne. haha. btw, sayang saya pun pegi maa. huhu. tu terlebih excited sikit. wink wink :P hehe. i think thats all for today lah. its the time to siap siap. yeah! pray for the save journey for me yeah? tq :) bubbye KL, welcome PENANG ! :)

Thursday, September 15, 2011

.miss them much.

they are part of my life 
i miss them :'(