Statistics !

Thursday, April 19, 2012

Cabaran Pendakian Belia Sihat Gunung Tahan 2012 - Gunung Datuk


ASSALAMUALAIKUM SEMUA !! :)
actualy hari jumaat yg lepas, nanie and all the geng kelab perintis muda pergi mendaki gunung,
nak tau gunung ape ? haa, ktorg g daki GUNUNG DATUK kat Rembau, N.Sembilan.
pengalaman yang sangat sangat best yg tak kan nanie lupalah !
bukan sng tau nak daki gunung ney dgn ditanggung beres and sng citer free of charge lah kan?
huhu, pengalamn yg baru and sgt2 best lah klw korg pegi dgn bf/gf.
awwww ! soo sweet ! bukan stkt ktorg je yg g, budak2 kecik pon ade yg pegi, and ade jgk bapa2 yg berani angkut anak dye yg masih lg baby tau, memg TABIKK SPRINGG la ngn si bapa tu,
kecik2 da ajak anak2 daki gunung, hhuhu,
hmm, ktorg pegi ney selama tiga hari, hari pertama just dduk kt base camp then esoknya bermulalah pendakian yg hampir 4 jam la jgk nak smpi ke puncak, then kt atas tu ktorg psg khemah and ape2 la yg ptot, puncaknya actually just batu shj, nanty tgk la kt bwh, yg ade byk2 batu tula puncaknya ! huhu :)






 taklimat dan pembahagian kumpulan,




 sudah sampai ke puncak :)

injured dalam perjalan turun ke base camp,
pemasangan khemah di base camp,



















so, lepas ney next gunung kat GUNUNG ANGSI plak, kt ulu bendul, N.S.
esok la bergerak nya, esok kumpul kol 8.30 n cam biase ktorg akan bergerak menggunakan public transport, bru adventure sket kan, huhu,
okayy, till then, thank you :)








Monday, April 16, 2012

Kem Pemimpin Berkaliber 2012


assalamualaikum :)
kem ney kat Kem Kaizen, Gunung Pulai, Johor.
kem ney best tp yg tak best nye diorang amek hp for 3 days, perghhh
seksa abes la tak blh contact my sygg, dye pown terSEKSA katenye, huhu :(
tp cmner pown kem ney memg len, hhuhu, congrates la untuk semua org !


#JAGGER overnite ! :)


assalamualaikum :)
kaly ney nanie nak share gmbr time g overnite ngn #jagger plak 
huhu :)
sume pegi except zaty yg nk blk umah awal sgt tu, grrr
best sgt and we're really having funn ! huhu
we going karaoke, eat eat and jalan jalan sepanjang malm smpi la pukul 7,
sgt best walaupown mngntok sikit, hehe :P


















okayy
till then, thank you :)