Statistics !

Tuesday, October 18, 2011

ini adik sayaaa !



NUR HANNAH QISTINA BINTI ABDUL HALIM
Dia da tiga bulan sekarang. Comel tak?? Geram sangat ngn pipi dye tuu.  hehe 
tu je nk bgtau.
daa~~~

Penang Trip 2011


assalamualaikum, yeah ! akhirnye slmt smpi jgk ke penang and slmt smpi ke kl jugaa. banyakkk sangat gmbr yg telah diupload kt FB. pandai pandai la tgk k. hehe. selama 4 hari 3 malam tu, it was an awesome experience! lagi lagi bila pegi dgn membe tersayang and boyfrend tersayang :) that was the first time trip with them n i love it soo muchy ! rase cam nk pegi lg sekali je. 4 hari tu klw blh nk lanjutkan lg smpi seminggu tp nk wat lagu mano, kawe keno be babysitter deh. hoho. *kua da kelate kito :P . kami tinggal di rumah MEAH KBKKS kt sne. terima kasih byk2 la kt MEAH n her FAMILY. dah byk sgt blnje. abg2nye blnje karok n mkn kt SEOUL GARDEN , kakak dye plak blnje mkn kt BM TOMYAM. *serius kenyang giler ! sumpah tak tipu ! ggrrrrr ! haha :DD Selama 4 hari kat sane, byk tempat kami pegy. Bukit Bendera, Padang Kota, g mkn kt Nasi Kandar Line Clear, mkn pasembur yg abes tersembur lah duit kami, mandy at Batu Feringgi. BESTTT ! bukan sng nk trip ngn membe2 cmnie. n dlm perancangan, next sem kita g LANGKAWI plak k guyss ! huhu. Kami bergerak kt sne guna keta sewa avanza. sumbat je 10 org dlm kete tu. haha. tgk lah gmbr mcm mne kami sumbat dlm keta tu. haha :PP dont wanna talk much much lah, just take a look the picture yeah ?! :DD

























Sunday, October 9, 2011

Penang ! Here i come !

 Now tengah siap siap packing utk ke penang. tengah packing2 tetibe rse cm nk update blog ney plak kan. huhu.  excited sangat. hope selamat sampai n selamat balik ke kl semula. anyway, tiket kol 3.30 tp nk kumpulnya kol 2.30. and sekarang ney tak abes packing lg. alaa. tinggal sikit2 je lg nk kemas. hehe ^_^  alhamdulillah jd jgk plan nk ke penang ney. last minit plan tau. hoho. ktorg pegi ney 4 hari je. sampai rbu je sbb umi saya dah start keje semula ary jumaat. so saye la jd babysitter nye. huhu. kt sane nt bru plan nk wat ape n nk g mne. haha. btw, sayang saya pun pegi maa. huhu. tu terlebih excited sikit. wink wink :P hehe. i think thats all for today lah. its the time to siap siap. yeah! pray for the save journey for me yeah? tq :) bubbye KL, welcome PENANG ! :)