Statistics !

Monday, December 31, 2012

Happy New Year ! :D

Happy new year ! Ape azam korg2 untuk tahun 2013 ney ?? Nanie harap semua azam korg tu akan dicapai dan tercapai. Aminn ! Ok. Bukan korg je tau yg aade azam, nanie pown ade. Haruslah bg setiap org utk punyai azam tersendiri sama ada nak jadi org yg lebih baek atau mungkin ade yg sebaliknya, mane la tau kot2 ade yg azam camtu kan ? Hope semua azam korg tu yg baek2 lah ye ? :) ok ! Azam nanie utk tahun 2013 ney, nanie nak habeskan diploma nanie bulan 4. Then, of course nak jadi manusia yg berjaya bukan kat dunia je tp insyaAllah kat akhirat kelak :) bukan berjaya je malah nk jd yg berguna jgk. Klw berjaya tp tak berguna, tak jadi pape jgk kan ? Huhu. InsyaAllah akan menjadi insan yg lebih baik and bersyukur dgn semua yg nanie ade. Alhamdulillah sgt2. Skrg ney pown nanie dah bersyukur sgt2 sbb masih ade family yg syg kan nanie, kawan2 yg selalu ade time nanie susah sng and buah hati jantung nanie yg bernama mohd safyan yg sentiasa ade dgn nanie n xprnh lupakan nanie and sgt2 membantu nanie utk jadi yg lebih baik. Dye jgk dah byk tolong nanie and bg nasihat2 yg ckop berharga. Thanks sayang :* and Terima kasih sgt2 jgk utk family and kawan2 nanie sbb sentiasa ade dgn nanie tak kira kat mana jua nanie ade. TERIMA KASIH !! Hope korg akan support and bimbing nanie ke arah jalan yg benar. AMINN !! :) Selamat Tahun Baru 2013 ! :D
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Management IPB yg baru TAK BAGUS !!

Assalamualaikum. Lepas satu satu mslh dtg kt ipb ney. Sblm ney dgn kes rasuah nye, ade management baru la and now lg dahsyat, mereka ney pergi letak kan syarat utk students2. Mulai hari Rabu ney bersamaan dgn 2hb Jan 2013, students yg bwk motor kena pergi beli sticker IPB yg berharga 10 rggt and yg ade sticker shj blh msok. Ok so how dgn student yg bwk kereta mcm sye ney ? The answer is we can't even park at IPB. CAN'T !! Cam shit btol la ! Tak kan diorg tak blh pk student2 yg memg kena drive n then memg luar ipb tu byk sgt tmpt ktorg nk park. Blom cmpor lg dgn PJJ yg dtg kt situ. Mau sesak. Seriously management yg baru ney tak pk kebaikan student diorg sendiri ! Kalau untuk PJJ xpe la ney student sndri pown da xblh msok nk parking dalam. STUPID THINKING I guest ! Herghh ! Diorg tak berhak buat kat student diorg camtu. Tau la dah xdek duit tp xperlu kowt nk amek duit student sesuka hati ! Hmm ikhlas dari saya, sekian.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Saturday, December 29, 2012

Pergi ke rumah mertua selama 2 hari :)

Assalamualaikum semua :) alhamdulillah saya sudah kembali sihat dari penyakit sebelum ney. Dah lama dah tp baru nk update. Maklum lah busy yg mengalahkan perdana menteri tu ;) huhu. Hari ney buat pertama kalinya seumur hidup ney, saya beranikan diri untuk datang ke rumah sayang saya seorang diri. Huh ! Perasaan tu memg giler nerveous, takut, segan yg tahap maximum lah ! Haha :D But setelah seharian disana, alhamdulillah everything was fine and goooodddd ! :) Naseb baek mak mertua saya ney okayy and dapat jugaklah berborak sambil tlg masak daging dendeng ngn mak nya td. Mak nya siap bagi request lg tlg carikan brg hantaran. Wahh ! Da bg greenlight dah tu. Huhu. Btw esok kena dtg lg ney. Eh lupa knp sye kena dtg sana sbb ape, kakak nya tunang so kena la tlg masak2 sikit. Esok la tunang nya and esok jugak lah byk buat kerja nya. Hopefully boleh buat kerja dgn baeknya esok :) ok till then, gudnight and assalamualaikum.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, December 6, 2012

Bosan Bosan di library :)



assalamualaikummmm
online di library tapi masih sempat bukak blog ney.. huhu..
k lah. nanti pakcik library ney marah. kang kantoi dgn dye plak. huhu.
its okay. next time we will meet again. chehh ! haha :D
till then. bye !