Statistics !

Tuesday, April 23, 2013

Malam Accountancy 2013 (picture)

Assalamualaikum.
Hari tu takdek gambar diri sendiri for Malam Accountancy.
So post kali ney nak post gambar je.
HUHUHU ;)
 
ney jijul, zaty and poja :)

 
meah dan saya :)

 
ciema ciemot :)




 
afiq and meahh :)




Thursday, April 18, 2013

Overnight with #jagger ! Last day :(

Assalamualaikum :)
First of all nak say thanks kat jaggers sebab sanggup terima diriku sebagai kawanmu.
Chewah ! HAHA
Hmm agak sedih untuk meninggalkan IPB
Penyumbang terbesarnya adalah jagger.
Last day untuk kami berkumpul beramai-ramai.
First, pergi makan ABC kat shah alam bg menunaikan permintaan husna king yg nak sgt2 makan.
HUHU
Then tgh2 makan tu blh plak terserempak dgn akak kembar ney.
Tu excited lebih tu.
Dah jumpa peluk2 cium sume, amek la gambar.
Ktorg g anta depa dua ney g balik uitm shah alam.
Alaa dekat sgt lah dgn ABC tu. HUHU
Dah hantar cam biase akan ade amek gambar :)
 
Then ktorg g ke Segi Seri Steamboat. Dekat seksyen 23.
Boley tahan la tapi tak sesedap flamingo.
Tapi ape2 pown ktorg have fun makan sambil kenyang puas puas sampai nak kembung la perut !
HAHA :D
 
 
Dah lepas makan, tak tahu nak buat ape and nak g mane.
Ingat nak g karok
tapi time tu kol 12 lebih dah, cm xdek tempat yg best so ktorg pk punya pk, pergi la dok merempat kat taman tasik titiwangsa.
Bagi menghabiskan sisa sisa waktu bersama jagger :)
Then makan makan bihun goreng yg dibawa oleh intan.
Lepas tu bagi kad surprise belated birthday kat zaty, maa and jijul.
Sory la T sebab xdek present. :(
Jgn lupakan aku tau :(
 
Bila nak balik tu, sempat jugak la buat adegan drama petang2 tu. 
Ade yg menangis laa. Huuuuuu sedihnya :'(
Btw guys ! We will meet again ok ?
Don't worry be happy :)
 


Tamat Pengajian :(

 
Assalamualaikum :)
Akhirnya tamat sudah pengajianku di IPB.
Sedihnya nak tinggalkan semua memori and kawan kawan :(
Banyak benda nanie dapat belajar dr sini.
Terima kasih lecturer and kawan kawan !
Takkan ku lupa kamu semua :)
 




 
miss bibi and madam shikin :)



 
 




Malam Accountancy 2013 :)

Assalamualaikum semuaaa :)
sebenarnya nak share gambar 'Malam Accountancy 2013 tp sume kat kawan nanie :(
Lupa nak p amek. Last2 soh dye anta guna email jela kan.
 Nanti la post gambar tu ;)
 
Otw ke Dewan Bandaraya BTR
Semua DIA 6 turun padang hias dewan
Alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar walaupown this is the 1st time dinner for DIA and first event for DIA6 2013 and ktorg yg handle event ney.
Khas untuk celebrate us tapi ktorg yg handle majlis tu. Sedih kann ? HAHAHA
Okayy. Nanie handle bhgn hiasan with another ajk. 
Rasa puas hati sgt dgn hiasan ktorg malam tu.
Tapi memg penat la hari tu.
Dari pg ktorg dtg hias dewan smpi la kol 6 lebih.
Padahal malam tu nak start da event nya.
Punya la kelam kabut balik ipb, nak hias diri ktorg pulak.
Sampai dewan balik kol 8.45 kowt. Punya lama kan nak siap.
 Eh tp b4 sampai ipb tu ktorg g beli hadiah pulak.
Ade kena tukar2 hadiah pulak malam tu. Memang kabut la kan.
But finally bila dah sampai dewan, AMAT AMAT PUAS HATI dengan hasil kerja keras ktorg.
Dewan nampak sgt2 meriah dgn warna gold and silver tu.
Ditambahkan lg dgn lampu kuning yg menampakkan lagi dewan yg sgt glamour gitu. HOHO
Tapi apakan daya, disebabkan ktorg sampai lambat, tak sempat nk bergambar dekat dewan tu.
And tak banyak pown gambar yg ditangkap. Sebab penat sgt kowt.
Hmm :(
Tapi takpe, yang penting puas hati :D
 
Ni lah bedge yang paling happeningggggggg ! :D
 
And this is jagger !
Ney jela gambar yg ade dengan jagger :(

Monday, April 15, 2013

ETR Presentation :)

Assalamualaikum semuaaaaa !
Dah sekian lama tak mengupdate blog ney.
ETR presentation pown dah lama dipresent.
jengjengjeng !!

ha amek kau besar punya gambar !
hehe from left to right : ziema, alin, meah, ti and saya :)
ktorg 1st presentor, so agak tinggi la nervous nya tu lagi2 nanie and ziema je yg bercakap.
Haha memg xprepare pown nak ckp ape tp alhamdulillah everything was good.
Naseb baek la nanie just present pasal financial plan je. Alhamdulillah tak terketak2 kt depan judges tu.
N naseb baek tak pegang kertas, kalau tak lagi nampak kenervousan tu.
haha ape punya bahasa kan ?? hihi ;)
Ade salah tu kebiasaan la bg 1st presentor.
But finally we did it.
Thanks my group !
Love u all !