Statistics !

Thursday, January 13, 2011

long time no see ya? haha . .

HEY YA! huhu ..lame da x update blog ney..and biler bace blk ape yg aku tulis sblm2 ney,rse cm geli je..haha..al maklumlah dah start study kn,da xdek mase nk berblogging..huhu..alhamdulillah aku sehat and hepy saje..ade lar sebelum ney ade problem with him tp sume da settle..syukur sgt..huhu..n skrg ney ktorg try to baiki hubungan ktorg and spend mase bersama..yela da bpe lame tak jumpe dye..thats why tetibe rse kekok n janggal..dye pon same jgk rase cmtu..bile da dekat ney,ktorg try utk spend mase bersame..lgpon ktorg satu kelas..org kate lg sng tp hakikatnya tak lah sng mane..tuan punye bdn je tau cmner rse nye..hahahaha...ade yg ingat ktorg cm da tak kapel..maybe sbb aku selalu tak jmpe dye kot..haha..tak pela..yg penting sume problem 2 da settle n memg aku yg slh dlm hal 2..tp dye pon ade la slh cket tp aku lg byk kot..haha..ape problem ktorg,tak yah lar tau..haha..secret2..

dah cukoplah crite psl dye and skrg nk cter psl fmily aku plak..haha..
maybe korg akan terkejut dgr brite ney..haha..
my mom's pregnant! haha..aku nk dpt adik lg..tambah lg la adik beradik..so total nt 6 org,,huhu..baby tu bru 3 bulan and da nmpk da kebesarannya kt perot mak aku..huhu..tp ape yg membimbangkan skrg ney mak aku 2 da 44 tahun and susah utk dye lahirkn baby tu normal..lg2 mak aku ade darah tinggi..so the risk here is takot je baby tu cacat or pape la terjadi..skrg mak aku memg kne jage kesihatan diri dye n the baby and kne kawal kemarahan dye tu..huhu..klw tak nt effect kt baby dye 2..due date dye on 25 of july 2011 and hope sgt baby 2 tak papelah..please doakan k utk bakal adik aku tu..hope dye selamat dilahirkan dan sempurna sifatnye nanti...amiiiinnn...

No comments: