Statistics !

Wednesday, September 14, 2011

MARATHON RAYA !


 ASSALAMUALAIKUM :)
minggu ini sangat lah enjoy and seronok monok
fyi saye and kawan2 yg laen beraya sakan lah minggu ni (minggu lps)
kaki ini sgt la lenguh sbb drive jaoh jaoh
tp walaubagaimanapun ,
saya tetap happy and enjoyy !
mula dgn hari khamis 
pegi beraye di rumah ehem ehem :)
hehe , jumpe bakal mertua la katekan. hihi :P
tetiba rasa sgt sopan bila kt umah si dia
huhu , kat umah dia memg byk mkn.
smpi nk blk tu mak dia soh mkn nasi plak.
lauk daging masak lemak cili api. kate ko!
memg sedap dan berapiii ! huhu


then g umah kawan dia , LUTFI -_-
ney depan umah dia.
sempat lagi posinggg :) hihi.
cam biase saya drive




then hari SABTU saye plak buat open house.
tp malang xdek gmbr yg blh ditunjuk.
just crite pengalaman beraye hari sabtu tu
after depo suma ney raye umah cek,
kami g raye umah kak aiza n alia. 
they are twins in IPB.
umah kt puchong. agak jaoh. tp have fun sgt.
pastu g PANTAI DALAM plak
kami convoy dua keta n 3 moto
pengalaman pertama convoy camni ngn dak IPB
sangat BEST ! tak rugi pon pegi, huhu :)

AHAD
tengahari lg kami da gerak ke rumah PRINCESS KAMI :)
kt setiawangsa.
hari ahad plak kami convoy 5 kereta n 3 moto.
sangat ramai dan riuh rendah dibuatnye. huhu :)
agak sesat jgk nk cari umah puteri
naseb bek jmpe jgk kan. 
hehe
dah makan makan , cam biasa photoshoot ngn membe kt dpn umah puteri






*yg tgh2 tula puteri kami , the orange baju kurung
thanx puteri !



dan dan panas kate ko !
after umah puteri, kami ke umah ADHA plak.
kt sentul. makan LAKSA. my favourito ^_^ huhu.


ney last photoshoot kt umah syafinaz
kat TAMAN SERI RAMPAI plak.
muka agak letih sbb sampai malam kami beraye.
dua hari tak rehat.

*apa apa pon sangat have fun raya tahun ni. sbb kami byk sgt berjalan. and lps ney pon ade plan lagi nak ke jelebu plak. convoy raya lagiiii -_-' huhu. banyak lagi gmbr sbnrnye tp kt camera laen. just wait for the next post for RAYA AT JELEBU, N.S. 

dalam seronok seronok tu saye plak terima brita sedih dari dia
yeah, he is at hospital on saturday night
demam panas and suspek for sakit saraf otak.
* i'm not really sure for that info
on that saturday, dia pon follow kami beraye juga
tapi saye dpt rase dia xberape okayy
sepanjang perjalanan dia tak banyak cakap dlm keta
slalu kalau dia ade, dia yg drive
tp memandangkan dia sakit kepala, saye la drive
bila raye kt puchong tu, dia dpt call from his mother,
said that his brother are really sick , DENGGI FEVER .
Then after that. i hve to sent him back to my house
bcos of he park his car at my house
he have to go back see his brother
alih alih, dia pon masok hospital jgk.
NOW , everything just fine. ALHAMDULILLAH.
his brother also. i hope so.
just pray for their healthiness. AMIIINNN~~~

*utk ko pempuan, hepy la ko kan bila dia jd cmni? puas tak hati ko dah kacau pikiran ktorang. aku pon nk ckp la, ko pon blh blah dr hidop aku, wat semak semak je kt sini. shuh shuh ! engkau tu yg ckp lebih. ko ingat aku takut sangat ke nk hadap ko tu? bak datang sini lah. aku tak heran langsung lahh ! haha. so, BOLEH BLAH SANGAT DARI HIDUP AKU !



No comments: