Statistics !

Tuesday, October 18, 2011

Penang Trip 2011


assalamualaikum, yeah ! akhirnye slmt smpi jgk ke penang and slmt smpi ke kl jugaa. banyakkk sangat gmbr yg telah diupload kt FB. pandai pandai la tgk k. hehe. selama 4 hari 3 malam tu, it was an awesome experience! lagi lagi bila pegi dgn membe tersayang and boyfrend tersayang :) that was the first time trip with them n i love it soo muchy ! rase cam nk pegi lg sekali je. 4 hari tu klw blh nk lanjutkan lg smpi seminggu tp nk wat lagu mano, kawe keno be babysitter deh. hoho. *kua da kelate kito :P . kami tinggal di rumah MEAH KBKKS kt sne. terima kasih byk2 la kt MEAH n her FAMILY. dah byk sgt blnje. abg2nye blnje karok n mkn kt SEOUL GARDEN , kakak dye plak blnje mkn kt BM TOMYAM. *serius kenyang giler ! sumpah tak tipu ! ggrrrrr ! haha :DD Selama 4 hari kat sane, byk tempat kami pegy. Bukit Bendera, Padang Kota, g mkn kt Nasi Kandar Line Clear, mkn pasembur yg abes tersembur lah duit kami, mandy at Batu Feringgi. BESTTT ! bukan sng nk trip ngn membe2 cmnie. n dlm perancangan, next sem kita g LANGKAWI plak k guyss ! huhu. Kami bergerak kt sne guna keta sewa avanza. sumbat je 10 org dlm kete tu. haha. tgk lah gmbr mcm mne kami sumbat dlm keta tu. haha :PP dont wanna talk much much lah, just take a look the picture yeah ?! :DD

























1 comment:

~Si pEnGuTiP BeSI~ said...

yuuurrkk , np tr0k mke dak pki bju sesame street 2 , hehehe , :DD