Statistics !

Sunday, December 25, 2011

Festival Kanak-kanak Antarabangsa 2011


hey guys, sangat lama tak update belog ney, sorry, i'm quiet busy this weeks, sgt2 busy, mengalahkan perdana menteri plak kan, haha, so as u can see the above picture, tulah salah satu yg menyumbang ke arah kesibukan saya, pergi ke istana budaya, biasalah, pegi semata-mata nk merit and jam kredit uitm, haha, walaupun niat tu just nak tmbh merit je tp have fun jgk la kt sana, it was the very first time saya pegy istana budaya, haha, harap je dok KL kan, hehe, hmm, kat sana just tgk teater kanak2 men music, they are dancing, and also singing, not only from Malaysia ok, from Korea, Japan, Qatar, Singapore, China, and many more. walaupun ade yg bosan sikit tp yg penting pengalaman tu, kan ?? Daa :) 

No comments: