Statistics !

Sunday, April 1, 2012

A Date !! :)

Assalamualaikum people people yang awesomeee ! :)
akhirnya, dapat jgk pegi mkn meatball kat IKEA Damansara with my sayang ptg td , huhu :PP
i'm sooo soooo happyy :)))
walaupown sekejap je tp perasaan tu dupdapdupdap je biler ngn awak, hehe :PP
semalam ngn awak semalaman then kte kua lg ptg td, huhu, sukaaaa ! :DD
eh eh, bukan berdua je tau? ngn membe nanie skaly, ramai ! cam bese la, #jagger family la kan, huhu, happy sgt kua midnight + terOVERnight lahh, haha,
go karoke, and jalan2 with u all sgt happy, hehe, nanti nanie tunjuk la gmbr with #jagger family k ? skrg gmbr tu kt my sayang ney ha, hehe :PP
so tadi pegy IKEA tu cm pengantin baru yg tgh nak cari perabot rumah je tau, haha :DD
soo sweettt ! phewitt ! haha, :PP
ramai sgt org sampai nak mkn td pown pusing2 cari tmpt duduk, huhu, naseb baek jmpa, hehe,
okayy, ney lah boyfriend ku yg perasan comel tu, haha :PP

ececeh ! happy je dpt mkn ayam kan ? haha :D


e ehh, pandang kamera plak ! hehe

ney namenya pasta yg tak sedap ! haha, kuah dye memg sedap tp disebabkan pasta dye yg melekit tu, tros hilg selera nanie nak mkn, haiyaa! and meatball dye memg sedap tp ade jem yg sgt manis dye letak, PELIK sgt ! haha, tp not bad la meatball dye, huhu, harga standard je, tp suasana tempat mkn tu serious cam kat cafe sekolah, haha, okay lah, till then, daa ! :)

2 comments:

iKEa , said...

hensem+cutee sgt , :DDD

Nanie Nazyra said...

eee, tak yah nak perasan sgt okay, haha :PP