Statistics !

Thursday, July 5, 2012

MEMANG PANJANGGG ! :)

assalamualaikum w.b.t :)
fuhh fuhh..................
da berabuk da blog ney, lame gilerrrrrrrrrrrrrr tak update.
sory guys :) kind of busy on 2 previous month. tau jela kan sebok mendaki gunungganangberapi tu sampai tak terupdate blog nanie ney, HAHAHA 
memg BANYAAAAAAKKKK sangat story yg nak story ngn u guys tp klw nak bgtau semua memg BANYAAAAKKK duit poket kua kat akak CC kolej nanie ney, HEHE :P
nak wat camner kan, laptop rosak plus broadband yg hilang waktu kemas2 umah ary tu,
tak pegy2 lg kt maxis centre, maklom laaa, BUZYYY sangat mengalahkan perdana menteri kan? HUHUHU 
papepown alhamdulillah program mendaki gunungganangberapi tu berjalan dgn lancar :)
sampai jugak kaki ney kat puncak terakhir tu iaitu GUNUNG TAHAN :) nak tunjuk jgk la sikit gambar kat puncak tuu, memang cantekkkkkkk gileerrrrrr, da macam duduk atas AWANN !

ha, jgn tnye model tu sudahh, hehe, 
*nami, sorryy, promote gmbr jap, hehe :)

haa, nampak kan? SUBHANALLAH !
tak tau nak ckp camner lg da perasaan biler smpi kat puncak tu, alhamdulillah walaupown kaki ade cedera sikit nanie still move on sampai puncak and lastly sampi turun. banyak sgt support dr kawan, tlg nanie time jatuh and mcm2 lg laa. THANK YOU GUYS! GOOD JOB CLIMBERS! :D


habis cter pasai gunung, cter waktu dinner utk penyampaian hadiah utk para climbers plak, huhu 
DINNER DINNER
nak citer camne ye? HAA
disebabkan gunung ney, abes jgk la duit nanie dok shopping baju warna MERAH
haha, 3 ary berturut turut g TIMES SQUARE *paling dekat
pas abes kelas je terus lesapp g TS ngn membe
TUP TUP ney hasilnye :)



*sorry gambar kurg jelas :(

tak laa lawa mane kan ?? hikhik *sedih sebab beli baju last mnt
emm but but but but BUT
yang best nye sebab DINNER tu buat time BIRTHDAY NANIE !
hehe, seronokkk sebab byk SURPRISEEE ! HEHE
thank you kawan kawan yang beli kek buah* sangat sedap sampai menjilat pipi
hikhik tu sume kerja belated birthday girl HUSNA, ade ke time suap menyuap dye g sapu ke pipi nanie, abes jrawat muka den, HAHAHA :P
AND thanks to climbers malam tu yg buat wish atas pentas, seriously tak expect korg wat camtu, konon ade pengumuman kan, yazid ? HAHAHA
btw thanks for all the support, my wish this year, hope xdek sedih sedih da and semoga penyakit ku cepat cepat sembuh, and semoga dimurahkan rezeki, AMINN :)

PENYAKIT ??? 
mesty tertanya tanya kan? *kalau xtertanya tak mengape :)
hmm, *serius :/
minggu lepas nanie baru dapat tau nanie ade penyakit ney, i get this from GUNUNG TAHAN maybe,
JANGKITAN PARU PARU
i was so soo sad when know what were going happen
alhamdulillah doctor said that is not very serious but i have to be more careful and dont do any SUKAN LASAK, OMG ! no more climbing ?? herkkk, so sad
'nak wat camner, dah tu yg ko dapat nanie, sabo jelaa' haishh
so now i just stay at home, going to class, eat the medicine yg tak sedap tu and it just like that, EVERYDAY ok, hmm soo boringgggg :(
please do pray me to have a healthier life and sembuh from this disease. OK ?

emm, ape lg yerr?
haa, ary tu ade pegy saloma bistro, under kolej laa, just pegy utk support pasal benci dadah ke anti dadah, pape laa, bukan nye ape, boleh thn sejam je pastu tros melencong g KLCC sebab sgt bosann, haha, 
*nmpk sgt pergi semata-mata MERIT


seronok sebab dpt jalan jalan ngn membe je, huhu, and baju yg dye bg ney sangat besar, size L,
blh bygkan la badan nanie ney klw pkai size L, haha
k lah, rasenye tu je kowt yg nanie ingat and story mory kat korg, hehe
till then, bye bye :)





No comments: