Statistics !

Monday, December 31, 2012

Happy New Year ! :D

Happy new year ! Ape azam korg2 untuk tahun 2013 ney ?? Nanie harap semua azam korg tu akan dicapai dan tercapai. Aminn ! Ok. Bukan korg je tau yg aade azam, nanie pown ade. Haruslah bg setiap org utk punyai azam tersendiri sama ada nak jadi org yg lebih baek atau mungkin ade yg sebaliknya, mane la tau kot2 ade yg azam camtu kan ? Hope semua azam korg tu yg baek2 lah ye ? :) ok ! Azam nanie utk tahun 2013 ney, nanie nak habeskan diploma nanie bulan 4. Then, of course nak jadi manusia yg berjaya bukan kat dunia je tp insyaAllah kat akhirat kelak :) bukan berjaya je malah nk jd yg berguna jgk. Klw berjaya tp tak berguna, tak jadi pape jgk kan ? Huhu. InsyaAllah akan menjadi insan yg lebih baik and bersyukur dgn semua yg nanie ade. Alhamdulillah sgt2. Skrg ney pown nanie dah bersyukur sgt2 sbb masih ade family yg syg kan nanie, kawan2 yg selalu ade time nanie susah sng and buah hati jantung nanie yg bernama mohd safyan yg sentiasa ade dgn nanie n xprnh lupakan nanie and sgt2 membantu nanie utk jadi yg lebih baik. Dye jgk dah byk tolong nanie and bg nasihat2 yg ckop berharga. Thanks sayang :* and Terima kasih sgt2 jgk utk family and kawan2 nanie sbb sentiasa ade dgn nanie tak kira kat mana jua nanie ade. TERIMA KASIH !! Hope korg akan support and bimbing nanie ke arah jalan yg benar. AMINN !! :) Selamat Tahun Baru 2013 ! :D
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: