Statistics !

Thursday, February 28, 2013

Stress sampai nak tercirit-cirit *lalala*

Salam salam sayang :)
huhu
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
laalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa.................
*jogetjoget* hehe :D
okayyy *serious* :/

Actually lagi 1 bulan je nanie nk menghabiskan diploma nanie.
Woww ! Tak sangka dah sampai jauh ney. Walaupown memg tak minat akaun pown dr sejak azali. haha.
Tapi alhamdulillah berjaya juga sampai ke semester akhir ney walaupown ade jgk carry paper. Oupss kantoi plakk. hehe :P
 
Dengan masa yg tinggal tak sampai sebulan sebenarnya, memg banyak sangat-sangat assignment plus presentation yg double triple sampai nak pecah otak berdarah-darah memikirkan solution sambil memahami dan menghafal skrip for presentation. Arggghhhh ! *hantukhantukkepalakatdinding*
Dalam sebulan ney je ade 3 report yang kena hantar and 3 presentation yg kena dipresent and di'judges'.
Haihhhh. Kalau menangis sampai berdarah air mata pown tetap jgk kena buat semua tuu.
Memg nanie mengaku baru minggu yg pertama dah rasa dah stress nya sampaikan takdek mood langsung nk sentuh assignment tu. Macam ibaratkan assignment tu macam sekeping besi panas yg takkan ade sape mampu pegang. Sampai cmtu skaly lahhhh. Erghhh.
 
Nak tambah cerita lagi, dengan pengakhiran batch kami di IPB di hatiku ney, ade lah dinner for all accountancy student UiTM. Besides, ktorg yg semester 6 ney yg kena handle and set up semua benda. Dan yg paling memenatkan lagi, nanie blh plak terpilih untuk jadi biro hiasan. Means nanie and the geng for hiasan kena hias meja, dewan and everything. *sigh*
Lagi tambah la stress aku kan. Ergghhh !
But hopefully i can handle all the thingsssss ! Pray for me ye ? :)
Till then ! Kbye :D     
 

No comments: