Statistics !

Wednesday, February 1, 2012

Cabaran Pendakian Belia Sihat ( PRAKTIS )

hey all ! semalam bru lepas pegi praktis utk program ney, sangat penat, yela, 
da lame tak meng-exercise-kan diri ney, 
berat je rase badan ney nak berlari semalam, fuhh :O
semalam just buat 3 pusingan kt kolej, then buat tekan tubi ngn bangkit tubi,
arghh, sengal sengal lah badan nanie biler bgn pg td,
haiyoo, praktis ney akan berterusan tiap ptg hari selase ngn khamis
so dgn praktis ney lah akan menjadikan bdn ktorg lebih kental dan kuat utk daki gunung nanti, haha, blh timbul lah ketul2 di bdn nanie nanti, jgn terkejut? huhu :D
then,
semalam ade dgr taklimat sikt tntg ktorg nye praktis ney,
nanti akan ade la buat mcm2 latihan tp yg plg interesting skaly nanti akan ade ujian berenang tau ? waa ! reti ke berenang ?? haha, cam nanie boleh la, tak la terer sgt tp bile berenang tu bergerak la jgk kan, hehe, berenang is one of my hobby tau, cam kalau bosan2 ker, nanie slalu pegi umah mak cik nanie yg ade swimming pool tu utk g swimming swimming, huhu, so utk korg2 yg tak reti lagi berenang renang ney, g la mencuba ye ? hey, jgn takut utk mencuba la, its not soo hard lah, belum cuba belum tahu, hoho, ;)

No comments: