Statistics !

Monday, January 30, 2012

here it comes the stress and busy month !!

Hamekk kau entry panjangggg ! HAHAHA :D

Salam :) Skrg ney kte da hampir berada di bulan february and this are the month yg full of stress and will makes me more bussyy :O fuhh ! akan saye nyatakan di sini ape yg menyebabkan saye busy tu. Firstly, kes program daki gunung tu, u all pown da tau kan, then, akan ade kem di sg.chill (tahukah anda di mana?) haha, pd sabtu ney bersamaan 4hb Feb 2012. Kem ney just for one day je, this are under Kelab Kembara kolej nanie. One day pown tp akan memenuhkan jadual nanie tau, huhu. Ok. Next, sebagai bendahari for kelab Pembimbing Rakan Sebaya(PRS) di kolej nanie, akan ade kem for Majlis Tertinggi (MT) Kelab dan Persatuan IPB. Kem ini untuk tingkatkan lagi prestasi kitorg lah sbg MT kelab. Mengikut ape yg dirancang, 24-26 Feb ney la kitorg sume akan pegy tp nanie xsure kat mane, lupaaa, hehe :P Ok. Yg nak buat critenye, kem ney cost dye mahal, dlm meeting ngn HEP ary tu, dalam RM14,000. So, stiap kelab akan cari dana utk jayakan program ney, kesian kan ?? tak pasal pasal kena cari dana, Jadi, dah ditetapkan setiap kelab kena cari at least RM1000. Macam nanie ney first time pegang jawatan cmnie kt kolej, 1st experience tau nak cari sponsor ney, nmpk cam sikit je duit tu tp bukan senang nak mntk org sponsor, haaa, Jadi, harap2 lah ade yg dapat bantu nanie utk cari sponsor ney or bgtau kot2 ade syarikat2 yg boleh tawarkan diri untuk sponsor ney, Hopefully u guys can help me. Pleaseee :') Thank youuuu :D
        Okayy, then akan ade KEM INTELEK only for course nanie that is Dip in Acc, Dip in Science Comp and Dip in Acc System kat Hulu Langat, 11-12hb. Kem ney untuk sem 4 je tp sume yg terlibat kne pergi, WAJIB. Hmm, byk sgt kem untuk bulan ney, boleh dikatekan tiap2 minggu ade. Haiyaa. Then nanti 17-19hb ade common test 2 plak, ntah biler nak stdy ney ? hmm, cam xready je nk amek test nanty, yela, pack sgt bulan ney, ggrrrrr ! Then nak ready utk final lg bulan 3 ney, aduyy, blh botak la kepala ney dok pk byk sgt program, ney sume nak kumpul merit punya pasal la kan, hamek ko, terus FULL merit nanie, haha, takot plak biler pk psl final, hmm :3

2 comments:

ewan yusof said...

ade x tulisan yg lagi kecik?

Nanie Nazyra said...

haha, ade tp xbest la klw buat kecik2, tak puas mate nak nengok nye, huhu