Statistics !

Monday, March 5, 2012

Kem Kembara Intelek @ Kem Rimba Ria


assalamualaikum :)
setelah lama menyepi, kini nanie muncul kembali,
wahh, da mcm pantun da, hehe :D
disebabkan jadual yg sgt pack pada bulan feb yg lepas, tak sempat untuk nanie mengupdatekan blog ini, alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar,
Kem Kembara Intelek,
itu nama yg diberi untuk program course DIA, DAIS n DSK Part 4.
bermacam-macam situasi yg berlaku disana,
ade happy, sedih, enjoy, kelakar, and mcm2 lg lah.
Alhamdulilah di akhir program, group nanie MENANG ! HEHE
menang disebabkan mrkh presentation company ktorg tinggi and logo for the company tu pown sangat bersesuaian dgn company ktorg yg buat produk kek, Cherry Bakery Ent.
and logo tu merupakan hasil lukisan tgn nanie, huhu, bangga je bila kena puji, hehe :D
Enjoy the pictures :)

























No comments: