Statistics !

Saturday, March 17, 2012

two movie in a week ??


haha, walaupun nga dalam final exam, nanie sempat lg g tgk wyg, haha, yela, dah dye start cuti sem, memg nk ajak kuar jela kan, huhu, yg tak blh bla nye, esok ade paper, mlm tu nanie g tgk wyg, haha, memg keje GILAA ! +__+
tp tak rase menyesal pown sbb memg da lame tak tgk wyg ngn dye, tu yg qada' terus, haha :D
and tak menyesal sbb john carter memg BESTT ! + hensem nye VIRGINIA tu ! hoho. oupss ! hehe, ghost rider pown best jgk tp cm terlampau byk sgt karut marut dlm citer tu, naseb bek kuat lg iman, haha :D klah, daa :)

No comments: