Statistics !

Thursday, April 18, 2013

Malam Accountancy 2013 :)

Assalamualaikum semuaaa :)
sebenarnya nak share gambar 'Malam Accountancy 2013 tp sume kat kawan nanie :(
Lupa nak p amek. Last2 soh dye anta guna email jela kan.
 Nanti la post gambar tu ;)
 
Otw ke Dewan Bandaraya BTR
Semua DIA 6 turun padang hias dewan
Alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar walaupown this is the 1st time dinner for DIA and first event for DIA6 2013 and ktorg yg handle event ney.
Khas untuk celebrate us tapi ktorg yg handle majlis tu. Sedih kann ? HAHAHA
Okayy. Nanie handle bhgn hiasan with another ajk. 
Rasa puas hati sgt dgn hiasan ktorg malam tu.
Tapi memg penat la hari tu.
Dari pg ktorg dtg hias dewan smpi la kol 6 lebih.
Padahal malam tu nak start da event nya.
Punya la kelam kabut balik ipb, nak hias diri ktorg pulak.
Sampai dewan balik kol 8.45 kowt. Punya lama kan nak siap.
 Eh tp b4 sampai ipb tu ktorg g beli hadiah pulak.
Ade kena tukar2 hadiah pulak malam tu. Memang kabut la kan.
But finally bila dah sampai dewan, AMAT AMAT PUAS HATI dengan hasil kerja keras ktorg.
Dewan nampak sgt2 meriah dgn warna gold and silver tu.
Ditambahkan lg dgn lampu kuning yg menampakkan lagi dewan yg sgt glamour gitu. HOHO
Tapi apakan daya, disebabkan ktorg sampai lambat, tak sempat nk bergambar dekat dewan tu.
And tak banyak pown gambar yg ditangkap. Sebab penat sgt kowt.
Hmm :(
Tapi takpe, yang penting puas hati :D
 
Ni lah bedge yang paling happeningggggggg ! :D
 
And this is jagger !
Ney jela gambar yg ade dengan jagger :(

No comments: