Statistics !

Thursday, April 18, 2013

Overnight with #jagger ! Last day :(

Assalamualaikum :)
First of all nak say thanks kat jaggers sebab sanggup terima diriku sebagai kawanmu.
Chewah ! HAHA
Hmm agak sedih untuk meninggalkan IPB
Penyumbang terbesarnya adalah jagger.
Last day untuk kami berkumpul beramai-ramai.
First, pergi makan ABC kat shah alam bg menunaikan permintaan husna king yg nak sgt2 makan.
HUHU
Then tgh2 makan tu blh plak terserempak dgn akak kembar ney.
Tu excited lebih tu.
Dah jumpa peluk2 cium sume, amek la gambar.
Ktorg g anta depa dua ney g balik uitm shah alam.
Alaa dekat sgt lah dgn ABC tu. HUHU
Dah hantar cam biase akan ade amek gambar :)
 
Then ktorg g ke Segi Seri Steamboat. Dekat seksyen 23.
Boley tahan la tapi tak sesedap flamingo.
Tapi ape2 pown ktorg have fun makan sambil kenyang puas puas sampai nak kembung la perut !
HAHA :D
 
 
Dah lepas makan, tak tahu nak buat ape and nak g mane.
Ingat nak g karok
tapi time tu kol 12 lebih dah, cm xdek tempat yg best so ktorg pk punya pk, pergi la dok merempat kat taman tasik titiwangsa.
Bagi menghabiskan sisa sisa waktu bersama jagger :)
Then makan makan bihun goreng yg dibawa oleh intan.
Lepas tu bagi kad surprise belated birthday kat zaty, maa and jijul.
Sory la T sebab xdek present. :(
Jgn lupakan aku tau :(
 
Bila nak balik tu, sempat jugak la buat adegan drama petang2 tu. 
Ade yg menangis laa. Huuuuuu sedihnya :'(
Btw guys ! We will meet again ok ?
Don't worry be happy :)
 


3 comments:

ewan yusof said...

haha, terbaekk malam tue.

Anonymous said...

hahah, terbaeek laaa.

Nanie Nazyra said...

terbaekkkk sampai orang tu menangis nangis kan ? haha :D