Statistics !

Sunday, January 8, 2012

2012 : Day 1

HARI PERTAMA DI TAHUN BARU
1st : pegi majlis doa selamat kat umah makcik kat sg. buloh *gmbr with siblings :)






2nd : celebrate birthday syaza at tasik permaisuri :)  

















3rd : jalan jalan smpai pagi buta :D

sedikit kata kata for the new year :
          alhamdulillah again sbb still dipanjangkan umur smpi hari ney, so kesimpulan untuk tahun 2011 ney, yg nanie blh ckp, banyak sgt dugaan dan cabaran. Macam2 jenis lah ada, haiyaa ! Tapi ade juga bnda yg paling buat nanie happy iaitu family, friends and of course my sayang yg sentiasa ada di samping nanie. Tu yang penting okayy ? Tanpa diorang semua, susah untuk nanie berdiri teguh smpi ke hari nie, thanx sgt uolls ! Akanku kenang jasamu <3 hehe. Okayy, azam for this year, akan saya abeskan study saye yg lg 2 sem nk abes ney, alhamdulillah syukur :) Next, hopefully akan sntiasa gembira dsamping org tersayang and lastly harap2 tak dek sape yg akan dengki or ape ape jelah ngn nanie, saya dah 20 tahun and of course lebih matang dr sebelum ney, tak kesah lah ape org nak pk or ckp psl nanie, yg penting it is good to be a silent person than people yg suka hasad dengki or jeles lebih2.  Hopefully that person berbahagia lah ngn org tersayang eh and jangan la nak sebok sebok tau pasal saye ye, dont be stalker lah okayy ? Okayy, peace yaww !




No comments: