Statistics !

Sunday, January 29, 2012

Cabaran Pendakian Gunung Tahan 2012


wahh, dgr title pown cam gempak giler la kan, haha, untuk pengetahuan korg, insyaAllah nanie akan join program ney, petang td bru lps dgr taklimat and kira BMI nanie, semua ney penting jgk utk tau kita layak atau tak ikut program ney, mcm nanie, tak tau lepas ke tak nk join sebab BMI nanie tak cukop, sedihh sgt T_T, tapi xpe, weekdays nanty akan ade praktis untuk semua peserta, kirenye nak buat saringan sampai 80 peserta je, thats why lah dye wat saringan ney, satu sbb nak tgk komitmen sume and layak atau tak join program ney. Program ney start hari ni 29 Jan 2012 sampai 19 jun 2012, lame tu tau, sebab bukan Gunung Tahan je yg kitorang akan daki tp ade lg 4 gunung yg kitorg akan daki. haaaa, best tak ?? huhu. Hope sgt2 dapat join sbb minatttttt sangaattt nak daki gunung ney, dah lame da teringin, korg tlg la doakan nanie dpt join k ? sedih sgt klw xdpt masuk sbb membe nanie yg len konpem blh msok, nanie sorg je yg cekedinggg ney ha, huuuu T_T . till then :)

No comments: