Statistics !

Sunday, January 8, 2012

new year :) *pnjg lebar post nyaa, hehe

happy happy new year guys !  i know dah seminggu kte di 2012 ney, yeah, i'm turn 20 this years, wahh, haha, dah besa rupanya aku ney kan, alhamdulillah masih berpijak lg di bumi ini, syukur sgt dipanjangkan umur :) ha, how's ur new year celebration ?? huhu, semua org mesty ade cerita di sebalik new year kan ? same goes to me, huhu, b4 mlm new year tu, saye ade juga keluar bersama besties, yg dah lamaaa sgt tak hang out, i really miss them XOXO ! hehe, it was a serrraammm experience lah bila kua mlm new year tu, saye tak lah smbot new year tp kebetulan membe free ary tu, nak wat cmne, kua jela kan walaupon dah tau memg sesak kt bukit bintang tu, huhu, ape yg sye kate serrraamm td tuh dsebabkan oleh org yg rmai sgt and mcm2 org lah yg kte blh tgk ary tu, actually xske sgt g kt tmpt yg sesak sesak cmtu, blh pengsan jd nye nty, hehe :P mne tak nye, smpi je bb tu terpaksa parking kt ts, dah la mhl kt situ then parking kt tgkt atas skaly, aiyoo, memg serraamm la kan, dah tu plak sye berdua je mula2, then da bertiga, bru okayy sket, pmpn je sume plak tuh, jln pown berkepit kepit sbb takut diraba or ade org sje2 langgar, haish, memg dah kne pown membe sye tu, bengang btol la ngn org tu, selambe cuit2, heish, then da jln2 n shopping sume, ktorg tros je blk, dah balik tu nak g kat tmpt parking tu, haaa, tgl bpe kete je kt situ, ktorg ape lg tros lari pecut la g kt kete n tros kunci, haha, blk awal pown sbb xnak la new year kt tmpt2 cmtu kan, xyah smbot pown takpe kan, haha, dah smpi umah sume akhirnye saye new year kat dlm toilet je, haha, ngat sempat la kan nk tgk bunga api tp just dgr bunga api je sbb lme sgt mndy, hehe :DD

with melly and fiqaa :)





No comments: